Plastilină de ciocolată

de anomisana in Dulciuri, 14 Mai 2012 | 9037 vizualizari

COMENTARII (28)

anomisana 1

24.05.2012, 10:42

Geanina, nu cred ca este obligatoriu; din asta aveam eu in casa si o folosesc la pasta de zahar, ca nu schimba mult culoarea, fiind deschisa la culoare.

anomisana 1

24.05.2012, 10:44

Din portia asta am facut o foaie subtire cu care am acoperit tortul doar deasupra; pentru a-l acoperi complet, este necesara o foaie mai groasa si am facut portie tripla.

Geanina87 1

24.05.2012, 13:42

Ok,multumesc foarte mult pt raspuns

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogoşi