Platou cu"Miez de lapte"

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2013 | 3188 vizualizari

 

E primavara si e pacat sa nu mancam trufandale.

 

INGREDIENTE

  • Miez de Lapte
  • 4 ridichi
  • 1 castravete
  • 3 rosii
  • 50 g. salam de Sibiu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu"Miez de lapte":

Ridichile,rosiile si castravetele se spala si se taie dupa dorinta.Si se taie dupa dorinta.

Se scoate branza de ambalaj.

Platoul se aranjeaza dupa priceperea si vointa fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu"Miez de lapte"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor