Platouri de revelion

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2012 | 26446 vizualizari

 

pentru noaptea de Anul Nou am facut cateva aperitive de am dus la munca ,am fost de servici.

 

INGREDIENTE

  •  rosii
  • branza
  • salam
  • carnati de casa
  • telemea
  • sunca
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platouri de revelion:

1. platou cu: rosii cherry umplute cu salata de vinete, barcute de ardei cu crema de branza, snitele, chiftele, rulada de curcan cu sunca si cascaval, cascaval, salam uscat, masline negre si masline verzi.

2. platou cu: carnati de casa prajit, sorici, cabanos prajit, branza telemea dulce de vaca(de la mama soacra) de casa, bilute din branza de vaca umplute cu struguri si tavalite prin marar si boia, masline negre.

3. platou cu rulouri de sunca cu crema de branza si marar, snitele, chiftele, ardei cu branza, rulada de curcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platouri de revelion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

brunetica 1

03.01.2012, 09:15

iami, iami ce de bunatati

Bya Ralu 1

12.01.2012, 21:40

arata bine

marcela1979 1

13.01.2012, 11:02

va multumesc tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv friganele cu susan