Pleurotus la cuptor cu parmezan ras si mujdei de usturoi

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 19 Iul 2015 | 13907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci pleurotus
  • 3-4 linguri ulei de porumb
  • parmezan ras, cca 30 gr
  • sare si piper dupa gust
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 de patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus la cuptor cu parmezan ras si mujdei de usturoi:

Ciupercile se spala cu aapa rece apoi se tampozeaza cu servetele absorbante.

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Tapetam o tava cu hartie de copt, apoi asezam ciupercile zvantate bine de apa.

Stropim ciupercile cu ulei de porumb, presaram sare si piper dupa gust, apoi parmezan ras si dam tava la cuptor pentru 35 minute.

Usturoiul se curata si se piseaza cu putina sare si frunze proaspete de patrunjel.

Adaugam cca 50 ml apa rece peste usturoiul pisat  sa formam mujdeiul, apoi servim delicioasele ciuperci la cuptor cu usturoi (noi le-am servit cu piure de cartofi)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus la cuptor cu parmezan ras si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]