Pleurotus la tigaie cu mamaliguta

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2014 | 15989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de 500gr. pleurotus
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
  • mamaliguta din 300 gr.faina de malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus la tigaie cu mamaliguta:

Ciupercile se spala in mai multe ape si se taie bucatele.

Se condimenteaza cu sare si piper,apoi se calesc in ulei intr-o tigaie pana devin usor uscate si crocante.

La final presaram patrunjel proaspat tocat si servim cu mamaliguta fierbinte (fierbem apa cu sare, turnam malaiul in ploaie,amestecand in continuu sa nu faca cocoloase si dupa ce am obtinut consistenta dorita adaugam 1/2 pachet unt, amestecam sa se topeasca, lasam sa fiarba cca 10 minute si servim).

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus la tigaie cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]