Pleurotus pane

de lilik in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 13171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleurotus
  • oua
  • pesmet
  • sare,piper
  • ulei pt prajit
  • pt garnitura de orez:
  • 1 ceapa mica
  • 1 pahar de orez
  • telina,patrunjel
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane:

Batem oul cu putina sare, pregatim pesmetul cu sare si curatam ciupercile , le stergem cu un prosop umed. Dam ciupercile prin ou, apoi prin pesmet si le punem la prajit, pe ambele parti. Cand sunt gata le punem la scurs pe un prosop.

Garnitura:

Tocam ceapa marunt si o punem la calit intr-o oala cu putin ulei, cand incepe sa se rumeneasca punem orezul spalat si il tostam putin apoi acoperim cu apa. Cand este aproape fiert punem verdeata si potrivim de sare si piper. Daca scade apa prea mult mai adaugam putina.

Servim orezul cu ciupercile pane.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]