Pleutorus fripte

de Panacris in Mancaruri de post, 19 Mar 2014 | 6984 vizualizari

 

Zilele trecute am dat peste ciupercile fripte ale lui Madi! Nu am rezistat tentației și am executat! Super bune! Simplu și gustos!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus cca. 300 g,
  • ulei de măsline,
  • ceapă verde 3-4 fire,
  • usturoi verde cca. 2 fire,
  • arpagic verde pentru decor,
  • sare iodată
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleutorus fripte:

Ciupercile curățate se pun la prăjit în puțin ulei încins, într-o tigaie, în cazul meu la Doubleta. După ce s-au perpelit puțin pe ambele părți se adaugă ceapa și usturoiul tocat mărunt, se acoperă, lăsându-se la înăbușit cca. 5 minute. Se asezonează de sare, arpagic verde tocat mărunt și se servesc ca atare,  sau ca și garnitură lângă feluri principale.

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleutorus fripte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]