Pleutorus fripte

de Panacris in Mancaruri de post, 19 Mar 2014 | 6464 vizualizari

 

Zilele trecute am dat peste ciupercile fripte ale lui Madi! Nu am rezistat tentației și am executat! Super bune! Simplu și gustos!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus cca. 300 g,
  • ulei de măsline,
  • ceapă verde 3-4 fire,
  • usturoi verde cca. 2 fire,
  • arpagic verde pentru decor,
  • sare iodată
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleutorus fripte:

Ciupercile curățate se pun la prăjit în puțin ulei încins, într-o tigaie, în cazul meu la Doubleta. După ce s-au perpelit puțin pe ambele părți se adaugă ceapa și usturoiul tocat mărunt, se acoperă, lăsându-se la înăbușit cca. 5 minute. Se asezonează de sare, arpagic verde tocat mărunt și se servesc ca atare,  sau ca și garnitură lângă feluri principale.

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleutorus fripte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Panacris 1

20.03.2014, 07:43

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași dragi!

Panacris 1

20.03.2014, 07:43

Deyu

Panacris 1

20.03.2014, 07:43

RuxyRux

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

RODIMUR

234 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci a la Grec