Pogacele cu jumari

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2011 | 7683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina,
  • 400 g jumari (tocate prin masina),
  • 2 oua,
  • sare dupa gust,
  • 1 pahar lapte caldut amestecat cu 1 cub rojdie ( 25 g) si 1 lingura zahar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu jumari:

Se framanta un aluat din faina,oua,sare si amestecul de lapte cu drojdie. Se intinde o foaie,peste care se unge jumatate din compozitia de jumari. Se impatura in 4,dupa care se intinde din noi foaie,se unge cu compozitia ramasa,se impatura din nou,dupa care se intinde usor  (pentru a nu iesi jumarile la suprafata),aluatul trebuie sa fie de aproximativ 1 cm grosime. Se taie formele dorite,se aseaza in tava,se ung cu ou,se presara chimen si se dau la cuptor,la foc mic pentru cca 35-40 de minute,pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Furnicuti 1

18.02.2011, 16:16

Au iesit foarte bune le-am lasat mai mult la crescut si au iesit mai umflate. O sa le postez cat de curand

mimmi 1

23.02.2011, 16:56

Ma bucur mult ca ti-au placut !

Rahela Velicu 1

04.10.2021, 18:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogaci cu cașcaval