Popsicle

de Mitinita in Dulciuri, 26 Mar 2011 | 4321 vizualizari

 

Nu conteaza ca primavara de abia se face simtita,maruntelele mele si-au amintit ca o data cu caldura vine si timpul sa facem popsicle. Forme am vazut vara trecuta si la noi in comert , le recomand cu mult drag. Multe multe combinatii sunt posibile, eu le prefer pe cele care contin numai fructe, doar sunt mamica de maruntele si nu pot decat sa ma bucur de o noua modalitate de a le da fructe,desi noi nu ne plangem la acest capitol. Zmeura a fost foarte ceruta anul trecut, acum am inceput cu portocale si banane.Se mai poate adauga putina miere pentru a le indulci. Am umplut din nou recipientul cu niste compot de visine,precis iese bun,iar vara trecuta am dat visinele prin mixer si a fost o minunatie de popsicle.
Se poate face si in diferite straturi,dar eu n-am rabdare sa astept sa inghete fiecare strat.

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale
  • 1 lingurita miere
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Popsicle:

 

Se curata portocalele de coaja .

Se mixeaza -eu am folosit un stick blender - impreuna cu mierea.

Se toarna compozitia obtinuta in recipientul ptr popsicle.

Se pune batul si se da la congelator.

Cand scoateti afara,lasati-l cateva minute ptr a le putea scoate mai usor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Popsicle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

MIUTA 1

28.03.2011, 15:01

Suuuuuuper

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:30

adry88 1

02.06.2011, 12:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert gris cu lapte si stafide, in sos de portocale