Porc cu dovlecei

de madi_marin in Porc, 16 Feb 2010 | 4410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc
  • 3 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • delikat
  • piper
  • marar
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu dovlecei:

Carnea se taie bucatele si se  pune la calit in putin ulei impreuna cu ceapa tocata mai mare. Apoi se adauga apa cat sa acopere carnita si se lasa sa fiarba la foc mic. Se mai adauga apa din cand in cand pana cand e gata fiarta.

Morcovul si dovleceii se taie rondele  si se adauga peste carnita fiarta si se mai adauga apa. Se amesteca cu grija ca sa nu se zdrobeasca rondelele de legume si se mai fierba mancarica pana cand sunt gata.Se adauga si usturoiul si  se potriveste gustul cu delikat , piper si se adauga mararul tocat.

Se serveste cu smantana.

TIPS-URI

1

Se poate adauga daca se vrea o conserva de rosii in bulion.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Teo 1

16.02.2010, 22:24

Madi, m-ai topit ccu aceasta mancarica! arata de nu se poate!

madi_marin 1

17.02.2010, 09:14

e usurica, desi are carnita de porc....si am avut chef de o mancare alba si fara prea mult sos.... nu imi plac in mod special, dar am zis sa mai schimb un pic ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de porc