Porc cu mustar si bere

de AnyCostescu in Porc, 15 Aug 2014 | 6418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 3 linguri mustar
  • 500 ml bere
  • sare,piper, foi de dafin si orice alte condimente doriti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu mustar si bere:

Se spala carnea si se feliaza in bucati groase de un deget. Mustarul il amestecam cu condimentele , si dam carnea prin acest amestec . 

Punem bucatile de carne intr-un vas yena , punem berea si dam vasul la cuptor pentru 40.45 minute. 

Noi am servit cu Cartofi prajiti si muraturi :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu mustar si bere" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume la cuptor