Porc cu mustar si bere

de AnyCostescu in Porc, 15 Aug 2014 | 6552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 3 linguri mustar
  • 500 ml bere
  • sare,piper, foi de dafin si orice alte condimente doriti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu mustar si bere:

Se spala carnea si se feliaza in bucati groase de un deget. Mustarul il amestecam cu condimentele , si dam carnea prin acest amestec . 

Punem bucatile de carne intr-un vas yena , punem berea si dam vasul la cuptor pentru 40.45 minute. 

Noi am servit cu Cartofi prajiti si muraturi :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu mustar si bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu ardei kapia