Portocale in ciocolata

de Bucataras in Dulciuri, 4 Apr 2009 | 11192 vizualizari

 

Se curate cateva portocale si se indeparteaza surplusul de pielita.Apoi se face urmatoarea crema

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet * margarina
  • 250 g zahar
  • 100 g lapte
  • 50 g cacao

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portocale in ciocolata:

Se pune zaharul cu laptele si cacaoa la fiert si cand da in clocot se ia de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca. Se adauga margarina (*) taiat bucatele mici si se amesteca bine pana se topeste si se incorporeaza.

Sau din 500 grame din ciocolata preferata amaruie, neagra sau cu lapte (se incalzeste la foc moale) + 2 linguri margarina (*) pt omogenizare si luciu se face o crema in care se inmoaie pana la jumatate feliile de potocala.

Se mai pot presara bucatele de migdala vor avea si arata un gust deosebit!

Pofta buna, sunt super si usor de facut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Portocale in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti cu crema de vanilie