Portofele cu sunca si mozzarella

de Irina in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2011 | 6680 vizualizari

 

Matei nu mananca pateuri cu branza. Never! Dar a fost extaziat cand mami i-a facut intr-o seara niste portofele cu sunca si mozzarella.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 felii de sunca
  • 200 grame mozzarella 
  • foietaj de placinta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu sunca si mozzarella:

Foietajul se lasa la dezghetat la temperatura camerei. Intre timp taiem sunca in cubulete iar mozzarella o dam pe razatoare.

Taiem dreptunghiuri sau patrate din foietaj si pe o jumatate punem sunca si mozzarella. Impaturim, apasam usor marginile si presaram si pe deasupra putina mozzarella. Asezam portofelele intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor cam 20 minute, pana se rumenesc nitel.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

aziz 1

30.09.2011, 21:49

grozave!!

tanyapatap 1

02.10.2011, 14:50

Lau 1

02.10.2011, 22:02

trebuie sa fie bune

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]