Portofele cu sunca si mozzarella

de Irina in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2011 | 6802 vizualizari

 

Matei nu mananca pateuri cu branza. Never! Dar a fost extaziat cand mami i-a facut intr-o seara niste portofele cu sunca si mozzarella.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 felii de sunca
  • 200 grame mozzarella 
  • foietaj de placinta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu sunca si mozzarella:

Foietajul se lasa la dezghetat la temperatura camerei. Intre timp taiem sunca in cubulete iar mozzarella o dam pe razatoare.

Taiem dreptunghiuri sau patrate din foietaj si pe o jumatate punem sunca si mozzarella. Impaturim, apasam usor marginile si presaram si pe deasupra putina mozzarella. Asezam portofelele intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor cam 20 minute, pana se rumenesc nitel.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]