Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval

de angyb in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2013 | 5345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 100 g cascaval
  • 8 felii dovlecel
  • 1 ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval:

Sarati feliile de dovlecel dupa care coacetile pe gratar. 

Taiati foietajul in 8 dreptunghiuri egale.

Taiati cascavalul felii si rulati feliile de dovlecel in jurul cascavalului.

Asezati rulourile pe juamatate din dreptunghiurile de foietaj acoperiti cu cealalata parte si cu ajutorul unei furculite inchdeti marginile.

Ungeti cu ou batut si dati la cuptor aproximativ 30 de minute pana cand se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]