Porumb copt

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2014 | 3610 vizualizari

 

Cand nu ai posibilitatea de a ii face pe jar , iti creezi conditiile :D

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de porumb in lapte
  • sare si chilli dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb copt:

Asezam o tava de copt (special conceputa in acest sens) direct pe flacara aragazului. 

Cand s-a incins suficient, asezam porumbul si pastram focul potrivit, pentru a evita arderea si uscarea excesiva a acestora.

Ii intoarcem pe toate partile pentru a se rumeni frumos si uniform.

Cand sunt bine copti, presaram sarea si chilli dupa gust.

Se servesc calzi, cu pofta!

TIPS-URI

1

Manuta aceea mica, a facut toata treaba! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb copt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Porumb copt