Porumb copt

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2014 | 3896 vizualizari

 

Cand nu ai posibilitatea de a ii face pe jar , iti creezi conditiile :D

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de porumb in lapte
  • sare si chilli dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb copt:

Asezam o tava de copt (special conceputa in acest sens) direct pe flacara aragazului. 

Cand s-a incins suficient, asezam porumbul si pastram focul potrivit, pentru a evita arderea si uscarea excesiva a acestora.

Ii intoarcem pe toate partile pentru a se rumeni frumos si uniform.

Cand sunt bine copti, presaram sarea si chilli dupa gust.

Se servesc calzi, cu pofta!

TIPS-URI

1

Manuta aceea mica, a facut toata treaba! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porumb copt