Porumb picant

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 3853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 stiuleti de porumb
  • boia iute
  • sare
  • apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb picant:

Curatam porumbul de panusi si de matase (partea maro din capatul porumbului).

Punem frunzele de la 4stiuleti pe fundul vasului in care vom fierbe porumbul.

Asezam stiuletii intregi in oala, iar restul frunzelor peste ei, astfel incat sa-i acoperim.

Punem apa cat sa se acopere totul si lasam sa fiarba la foc mare pana cand furculita intra usor in porumb.

Dupa ce s-a fiert scoatem porumbul din apa, presaram sare si boia iute dupa gust, apoi servim.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul cu unt si sare