Prajeala de purcel

de MotanLaOale in Porc, 29 Dec 2017 | 6789 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 400 g cotlet
  • 400 g pulpa
  • 400 g ceafa
  • 400 g fleica
  • 300 g carnati de casa
  • 300 g carnati picanti
  • 50 ml ulei
  • 150 ml apa
  • cimbru
  • piper
  • boia
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajeala de purcel:

Carnea se taie bucati potrivite mai mici. Carnatii se taie la 2 cm. Costita se taie cuburi mai mari.  

Se pune uleiul intr-o cratita si se pun bucatile de carne.  

Se pune apa si capacul si se inabusa bucatile de carnea 8-10 minute pana se albesc.  

Se adauga carnatii si costita si se inbusa cu capac inca 20-25 minute.  

Se presara cu boia, cimbru, piper, sare si se amesteca.  

Se scoate capacul si se lasa la fiert 20-25 de minute amestecand din cand in cand.  

Se prajeste pana se evapora zeama si se prajesc doar in grasime, amestecand mereu pana se rumenesc frumos.  

Se mananca obligatoriu cu mamaliga si cu muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajeala de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]