Prajitura Capsunea

de UNICA in Prajituri, 4 Iun 2010 | 5155 vizualizari

 

Am vazut prajitura, intr-o revista si pe niste site-uri,dar am facut-o in felul meu.
Prajitura originala nu era cu inimioare.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  •  150 g zahar tos
  •  1 plic budinca vanilie 
  •   ciocolata alba
  •  100 ml lapte
  •   capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Capsunea:

Se intinde foaia de aluat si se decupeaza cu o forma inimioara,mici forme inimioare de aluat.

Le punem in tava si le coacem pana se rumenesc

Praful de budinca se amesteca cu 4 linguri de zahar si se adauga in laptele fiert in care am pus restul de zahar,apoi se amesteca pana se ingroasa putin.

La fiecare portie sunt 8 inimioare.

Montam  cate 4 forme de aluat pe farfuriuta,punem crema cu spritul.

Urmeaza alte 4 forme de aluat,punem crema cu spritul.,apoi ciocolata alba rasa si felii de capsuna.

Pe exterior fixam felii de capsuna si radem ciocolata alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Capsunea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

ela 1

09.06.2010, 14:11

of oltenii astia pana nu pun punctul pe i nu se lasa

UNICA 1

13.06.2010, 11:22

Aneta sau Neta! sunt. .De postat nu ma pricep prea bine,la poze,dau cu capul de tavan,dar incercdaca s-au iscat neintelegeri si am fost luata la "pumni" nu-i nimic,am trecut eu peste greutati mai mari,poate nici eu nu m-am exprimat bine si am iscat nervi

Miha 1

23.06.2010, 22:48

Totul e bine cand se termina cu bine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]