Prajitura cu branza de vaci

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 13 Mar 2016 | 3273 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 200 g zahar,
  • 1 ou,
  • 100 ml lapte,
  • 100 ml ulei,
  • un praf de sare,
  • 300 g faina,
  • 10 g praf de copt.

Crema:

  • 500 g branza de vaci,
  • 2 oua,
  • 100 g zahar,
  • coaja de la o lamaie,
  • 50 g stafide.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

Se prapara aluatul, amestecand pe rand ingredientele. Aluatul trebuie sa fie moale, sa curga din lingura.
Amestecam branza cu oualele, zaharul, coaja de lamaie si stafidele.
Intr-o tava unsa cu unt (margarina), se pune jumatate din cantitatea de aluat, se repartizeaza uniform crema de branza, apoi restul de aluat.
Se da la cuptor pentru 40-50 minute, pana se bronzeaza frumos deasupra.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si dulceata de visine