Aluatul
Umplutura
Pregătim aluatul din ingredientele de mai sus, amestecăm bine, după care il scoatem pe o planşetă şi frămăntăm până devine potrivit de tare.
Împărţim aluatul în două părţi egale şi lăsăm să se odihnească circa 20 de minute.
Între timp pregătim umplutura din brânză cu albuşurile rămase, 100 g zahăr şi coaja rasă de lămâie.
Întindem din prima parte de aluat o foaie pe care o aranjăm într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină.
Punem brânza uniform, şi facem din aluatul rămas, a doua foaie, cu aceasta acoperim stratul uniform de brânză.
Înţepăm cu o furculiţă din loc în loc prăjitura şi o dăm la cuptor după ce a fost in prealabil incălzit.
Coacem prăjitura la temp. de 180 de grade pt. circa 50 de minute.
Când este rece, pudrăm cu zahăr praf.
Poftă bună!!!