Pentru aluat se amesteca untura cu faina, adaugam zaharul,zaharul vanilat , sarea si praful de copt. Adaugam galbenusurile de ou si amestecam . Apoi se adauga smantana sa obtinem un aluat omogen si elastic. Se imparte aluatul in doua jumatati .O parte il intindem in tava si avem grija ca pe margini sa lasam aluatul un pic mai inalt ,cealalta parte o punem deoparte.
Pentru umplutura de branza, galbenusurile celor 4 oua se amesteca bine cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul. Am adaugat praful de pudinga ,branza dulce si smantana mixand sa se omogenizeze. Albusurile se bat bine cu un praf de sare si se incorporeaza la crema de branza. Compozitia obtinuta am intins-o pe blatul asezat deja in tava si acoperim totul cu cealalta jumatate de aluat ramas.Intepam cu o furculita aluatul de deasupra ici colo, si dam tava la cuptorul preincalzit Lasam la cuptor pana aluatul deasupra se rumeneste.
Se lasa prajitura sa raceasca in tava, apoi se pudreaza cu zahar praf si se poate portiona.