Blat:
Ouale se bat cu zaharul pana se topeste,se adauga untul topit,laptele si se omogenizeaza.
Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua si se cern peste compozitia lichida.Se omogenizeaza;compozitia se toarna intr-o tava(28x18),tapetata cu hartie de copt.
Se lasa aprox 20 minute la cuptor,la foc mediu.Se lasa lla racit si se scoate din tava.
Crema:
Untul moale se mixeaza cu,crema de alune si zaharul pudra.Cand amestecul este omogen se adauga nessul si se amesteca.
Frisca lichida se incorporeaza in crema,mixand incontinuu.Crema se amesteca cu musli si se intinde peste blatul racit.Se lasa la frigider 1 ora.
Glazura:
Ciocolata rupta bucati se topeste pe bain-marie impreuna cu frisca lichida si untul;se lasa putin la racit,apoi se intinde peste crema.
Prajitura se lasa peste noapte la frigider,apoi se proportioneaza!
1
Este o prajitura foarte buna,cu siguranta o voi repeta in varianta cu musli in crema!Imi place ce a iesit din aceasta combinatie.