Prajitura cu crema Delatte

de delatte in Prajituri, 22 Iul 2011 | 9058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de pandispan cu cacao
  • 300 ml frisca nebatuta indulcita (se poate folosi si neindulcita)
  • 397 g lapte condensat 1% grasime 
  • Optional o lingura miere
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema Delatte:

Frisca se bate dupa ce in prealabil a fost tinuta la frigider. Se adauga laptele condensat si se amesteca. Optional se poate adauga o lingura de miere (de preferabil in cazul in care ati folosit frisca neindulcita, pentru ca amestecul sa nu devina prea dulce). Crema obtinuta se tine la frigider ½ h. Foaia de pandispan se aseaza pe o tava. Peste ea se intinde uniform crema si deasupra acesteia foaia a 2-a. La fel se procedeaza si cu pandispanul ramas. Se pastreaza la frigider . Va recomandam sa o savurati alaturi de o cafea sau ciocolata calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema Delatte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ciocolatoasa cu visine