Prajitura cu foi de cacao

de MIUTA in Prajituri, 11 Mar 2012 | 10487 vizualizari

 

Este o prajitura foarte buna.Se prepara rapid si este extrem de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de pandispan din comert

CREMA

  • 400 g unt
  • 4 galbenusuri
  • 250 g zahar pudra
  • 4 linguri cacao
  • o esenta de rom

SIROP

  • 50 g zahar tos
  • 100 ml apa
  • o esenta de rom
  • 2 plicuri capuccino de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de cacao:

Crema:untul trebuie sa fie la temperatura camerei.Se mixeaza foarte bine cu galbenusurile.Se adauga cacao si zaharul pudra.La sfarsit se pune esenta de rom si se mixeaza inca cateva minute.Se da la rece

Siropul:se fierbe apa, zaharul,capuccino si esenta pana se dizolva zaharul.Se lasa la racit.

Cand crema si siropul s-a racit se trece la asamblarea prajiturii.

Se insiropeaza foile si se umplu cu crema.

Se da prajitura la rece pentru cateva ore.

Cine doreste poate sa-i puna si glazura dupa preferinta.

E delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Gina_Cristina 1

12.03.2012, 20:13

delicios

Ella Carla 1

12.03.2012, 20:18

yumiii,ce prajiturica minunata

ianculubita 1

12.03.2012, 21:12

La felul cum arata,ma indoiesc ca gustul ar fi altul decat excelent!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]