Prajitura cu foi,zahar ars si crema de mure

de Michelle in Prajituri, 24 Oct 2009 | 8755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi:
  • 2 oua
  • 4 lg zahar
  • 10 lg zahar pentru caramelizat
  • drojdie cat o nuca
  • faina cat cuprinde
  • coaja de portocala rasa
  • o cana lapte
  • o cana ulei
  • 100 gr unt
  • Crema:
  • un plic de budinca
  • 400 ml lapte
  • 2 lg miere de albine
  • un borcan(400 gr) de gem de mure
  • 250 gr unt.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi,zahar ars si crema de mure:

Din toate ingredientele pentru foi se face o coca.Se imparte in 3 si se coc pe fundul tavi la cuptor.Zaharul se caramelizeaza si se unge fiecare foaie (dupa coacere).
Preparam crema cu doar 400 ml lapte.Cand sa racit adaugam si gemul de mure si untul.

Umplem foile cu crema, apoi glazuram cu ciocolata topita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi,zahar ars si crema de mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si branza de vaci