Prajitura cu gem de pere si scortisoara

de mirela0911 in Prajituri, 1 Apr 2012 | 7199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de ulei
  • un praf de sare
  • 1 praf de copt
  • 7 lg faina alba
  • 1 lgt. coaja de portocale rasa
  • gem de pere
  • 2 lg scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem de pere si scortisoara:

Se mixeaza bine ouale cu zaharul. Se adauga coaja de portocale, uleiul, sarea si se mixeaza in continuare pana se incorporeaza. Faina amestecata cu praful de copt se adauga peste compozitie si se amesteca usor. 

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cu o lingurita se ia gem si se pune din loc in loc peste compozitia din tava. Se presara deasupra scortisoara si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-35 minute (se face testul cu scobitoarea).

Se lasa la racit dupa care se portioneaza si se serveste. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem de pere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (36)

Rocsi 1

01.04.2012, 19:18

hai ca vin sa iau putin desert

MotanLaOale 1

01.04.2012, 19:50

bun bun

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:35

trebuie sa fie buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu gem, nuca si biscuiti