Asa cum zicea si Timea intr-un comentariu, e greu sa adaptez la cooker retetele propuse in concurs. De aceea am ales sa prepar ceva ce stiu ca se preteaza la acest mod de coacere, nu voiam sa stric ingrediente degeaba :P
Pregateste aparatul Multicooker conectandu-l la sursa de curent.
Mixeaza spuma albusurile cu un vf. cutit sare. Adauga zaharul amestecat cu praful de copt si mixeaza pana la diluarea completa a zaharului.
Adauga faina si amidonul, cenute, galbenusurile, si omogenizeaza amestecand usor , de jos in sus.
La final adauga uleiul si macul. Toarna compozitia in vasul aparatului uns cu unt si presarat cu faina si niveleaza.
Seteaza din meniul aparatului functia Bake, setand temperatura la 150 grade si timpul la 45 grade. Apasa START.
In ultimele 5 minute invarte blatul pe cealalta parte (sfat primit de la Meri <3).
Scoate blatul pe un platou si taie-l in doua cand se raceste.
Intinde 3 linguri de frisca pe primul blat , aseaza al doilea blat si orneaza cu restul de frisca.