Un desert pe repede înainte ;) Alin, m-a ajtat la călit merele, n-a mai fost nevoie, să supraveghez merele :D ;) Spor și poftă bună!
Merele se curăță, se taie felii, se pun în vasul de ceramica al slow cookerului Crock-Pot împreună cu zahărul brun și scorțișoara, pentru 30 minute la programul LOW.
Între timp ouăle se bat energic cu zahărul brun, zahărul vanilinat si un praf de sare. Se adaugă, alternând, uleiul si laptele de cocos.
Dupa ce s-au încorporat bine, se adaugă făina cernută împreună cu praful de copt.
Se toarnă aluatul obținut într-o tavă tapetată cu foaie de pergament.
Merele aromate se pun deasupra aluatului din tavă.
Se introduce tava cu prajitura la copt, in cuptorul preincins, la foc iute, 200 grade, cca. 10 minute, apoi la foc potrivit, 180 grade, pentru cca. 30 de minute.
Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate tava din cuptor, se lasa sa se răcească în tavă și apoi se pudrează cu zahăr praf vanilinat.
Spor și poftă bună!