Prajitura cu piscoturi, mascarpone, ananas si zmeura

de ralu_ca in Torturi, 10 Ian 2015 | 19399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g mascarpone
  • 350 g frisca lichida
  • 2 cutii ananas
  • 300 g zmeura
  • 300 g zahar pudra
  • 1 pachet piscoturi 400 g
  • 150 g frisca pentru ornat
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi, mascarpone, ananas si zmeura:

Intr-un bol am pus branza mascarpone si zaharul pudra si am mixat pana obtinem un amestec omogen. In alt vas batem frisca pana se intareste, apoi le amestecam pana se obtine crema.

Piscoturile (pe care le-am taiat cat forma) am inceput sa le asez intr-o forma rotunda de tort pe margine si pe fundul formei, dar inainte le-am inmuiat in zeama de la fructe: ananas si zmeura. Apoi am intins un strat de crema, apoi bucati de ananas si zmeura, piscoturi inmuiate, crema, fructe si la final crema.

Pe deasupra am ornat cu frisca si am pudrat cacao.

E bun, e delicios !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi, mascarpone, ananas si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort caramel de ananas