Un dulce rapid si racoros.
Punem piersicile din compot scurse i blender impreuna cu miezul de lapte si mixam. Adaugam si zaharul si esenta de vanilie.
Oprim putin miez de lapte si putina pulpa de piersici si pentru ornare.
Mixam frisca lichida pana se intareste dupa care amestecam cu pulpa de piersica si miezul de lapte.
Gelatina o hidratam in putina zeama de la compot, apoi o incalzim pe foc pana la diluare si o amestecam imediat cu produsul rezultat.
Dam la rece pentru cateva minute, dar nu pana se intareste definitiv.
Trecem piscoturile prin zeama de la compot si le asezam pe platou, alternand cu compozitia de la frigider.
Mie mi-au iesit trei straturi de piscoturi la dimensiunea platoului meu.
Ornam cu miez de lapte si pulpa de piersica.
Miezul meu de lapte a fost din intamplare putin sarat, de aceea nu am mai adaugat sare in compozitie.