Prajitura cu visine

de cna2002 in Prajituri, 8 Iun 2010 | 6895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri de zahar
  • 7 linguri de faina
  • 3 zahar vanilat
  • 7 linguri de ulei
  • visine de la congeletor, o farfurie cu varf
  • zahar pentru tapetat tava
  • unt pentru tapetat hartia
  • ulei pentru uns tava
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se ia o tava potrivita, se unge cu ulei, se acopera cu hartie de copt, iar hartia de copt se unge cu unt. Pe fundul tavii, cu o lingura, se presara zahar in asa fel incat toata suprafata sa fie plina de zahar. Puteti pune si mai mult un pic ca visinele inghetate lasa mult suc. Peste zahar se pun visinele asa inghetate, visina cu visina pana se acopera tot fundul tavii. Visinele sa fie una langa alta.

Se pun cele 7 oua impreuna cu cele 7 linguri de zahar si cu cele 3 plicuri de zahar vanilat si se mixeaza bine, bine pana devine o spuma albicioasa si creste. Apoi punem cele 7 linguri de ulei mixand in continuare. Se pun apoi cele 7 linguri de faina amestecand prin rasturnare, apoi punem compozitia peste visinele inca inghetate si bagam la cuptorul preincalzit.

Coacem pana cand apasand cu degetul simtim ca mijlocul prajiturii este facut, scoatem prajitura si o rasturnam imediat pe o tava.

Daca doriti sa vedeti poze cu modul de punere a visinelor intrati pe www.bucatariacameliei.blogspot.com 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu ciocolata si crema de lamaie