Prajitura Danutz

de Bucataras in Prajituri, 1 Mai 2009 | 10129 vizualizari

 

Alexandra a trimis o reteta speciala.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc foaie  prajitura
  • crema:
  •  - 500g branza mascarpone
  • - 500g frisca
  • - 4 linguri de zahar
  • pentru ornat:
  • - 200g fructe de padure congelate
  • - 200g zahar
  • - 2 lingurite amidon
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Danutz:

Se bate frisca lichida pana se intareste dupa care se adauga branza mascarpone si zaharul si se mai bat pana se formeaza o crema consistenta.
Fructele se decongeleaza si se pun pe foc impreuna cu zaharul si amidonul cateva minute pana se ingroasa putin.
Se aseaza foaia de prajitura in tava dupa care se pune crema obtinuta si se da la rece cca 2 ore, dupa care se adauga fructele de padure preparate si racite si se mai tine la rece aproximativ 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Danutz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy