Prajitura de visine cu glazura de ciocolata

de pana_luminita in Prajituri, 3 Iul 2010 | 6878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 ling de ulei
  • 6 ling de zahar
  • 12 ling de faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 150 gr de visine fara samburi
  • un praf de sare

pt glazura 50 gr ciocolata cu lapte

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de visine cu glazura de ciocolata:

Separam  galbenusurile de albusuri , galbenusurile le frec cu un praf de sare si cele  6 linguri de ulei , albusurile se bat spuma cu zaharul vanilat si cele 6 ling de zahar .

Incorporam cele doua compozitii si adaugam in ploaie faina . Pune compozitia obtinuta intr-o forma de chec care in prealabil a fost unsa cu unt si tapetata cu faina . Presaram visinele peste compozitie si bagam la cuptor 35 minute la foc mic.

Intr-un vas la bel-marin  topim ciocolata pe care o turnam peste prajitura dupa ce s-a racit

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de visine cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (5)

gaby_duceag 1

04.07.2010, 09:13

suuuper! oare cum am sarit peste asta?grozav a iesit!

pana_luminita 1

05.07.2010, 09:38

ricamil cred ca este o confuzie nu am nici un cont pe facebook . Astept impresiile tale despre prajitura

elena1988 1

02.02.2011, 19:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu ciocolata si praline