aceasta prajitura am luat-o de aici de pe bucataras, de la julie si multumesc
Blat:
Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile spuma tare cu zaharul. Adaugam galbenusurile, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si vanilia se da la copt intr-o tava de 35/25 am folosit eu dar daca e mai mica cred ca e mai bine ca iese blatul mai gros si eu din reteta care m-am inspirat nu avea masura tavi si am folosit de care am avut, dam la 180 grade aproximativ 25 minute.
Crema1:
Facem budinca dupa instructiuni luam de pe foc si adaugam ciocolata si amestecam pana se topeste dam la racit.
Crema2:
Punem apa la fiert cu zaharul dupa care lasam sa dea cateva clocote si adaugam capsunile sau zmeura lasam sa mai dea un clocot, luam de pe foc si lasam sa se raceasca.
Crema 3:
Batem frisca cu zaharul si esenta de vanilie.
Asamblare:
blat prima crema,apoi a doua crema si la final a treia adica frisca batuta deasupra ornam dupa preferinta.