Prajitura Fanta (2)

de Lau in Dulciuri, 4 Dec 2011 | 6319 vizualizari

 

by miremic

 

INGREDIENTE

BLAT

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri faina
  • 1 praf de copt

CREMA

  • 200 g unt
  • 150 g zahar
  • 500 g branza de vaci
  • esenta de vanilie

GLAZURA

  • 850 ml suc fanta
  • 5 linguri zahar
  • 2 plicuri budinca de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Fanta (2):

BLATUL-mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul iar la final faina amestecata cu praful de copt si cacaua,amestecam si turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt

dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

CREMA-mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana se topeste,adaugam branza si esenta si omogenizam

crema o adaugam peste blatul racit bine.

GLAZURA-le pregatim conform instructiunilor pe plic,in loc de lapte folosim suc

lasam sa se raceasca putin dupa care o adaugam cu lingura peste branza 

dam la frigider  minim 3 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Fanta (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu jeleu de portocale