Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra

de madab in Dulciuri, 9 Iul 2015 | 4369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita cacao
  • Jumatate esenta de vanilie
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • fulgi ciocolata alba
  • fulgi ciocolata neagra amaruie (80%)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra:

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma cu zaharul, esenta de vanilie si zaharul vanilat. 

Se adauga galbenusurile  cand albusurile sunt batute foarte bine. 

Se amesteca praf de copt cu faina  si se adauga in ploaie peste  compozitia obtinuta si se amesteca usor de sus in jos.

Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.

Din compozitia obtinuta  se pastreaza  putin intr-un bol  iar restul se amesteca cu cacao.

Se toarna in tava compozitia cu cacao  si peste se pune cealalta compozitie .

Se amesteca putin cu o scobitoare  si se pun si fulgii de ciocolata. 

Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pana trece testul cu scobitoarea. 

Cand este gata, se tapeteaza cu zahar pudra.

Se poate servi si calda dar si rece.

Pofta buna! ! ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

robert_b 1

10.07.2015, 11:10

*

Rocsi 1

10.07.2015, 20:42

Si pentru mine doua bucatele!

dantes 1

12.07.2015, 10:45

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine si fulgi de ciocolata