Prajitura "Palmier cu scortisoara"

de moniq in Prajituri, 24 Sep 2010 | 9424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi foietaj (cca 400gr.),
  • 3-4 linguri de zahar,
  • cca jumatate de pachetel de scortisoara macinata.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Palmier cu scortisoara":

Se amesteca zaharul cu scortisoara, am intins foaia de foietaj si am presarat amestecul de zahar si scortisoara, apoi se preseaza cu sucitoarea (facaletul ),apoi se pliaza marginile spre mijlocul foii si se presara cu compozitia din zahar si scortisoara (la fel ca in imaginea de jos), apoi se preseaza cu sucitoarea (facaletul )apoi se pliaza una peste cealalta (ca in imaginea de mai jos).

Se presara cu compozitia din zahar si scortisoara, si pe o parte si pe cealalta si se preseaza cu sucitoarea (facaletul ), apoi se taie in feli de 2 cm si se aseaza pe o tava tapetata cu fartie de copt ( se aseaza la distanta deoarece ele cresc ) si se coc cca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Palmier cu scortisoara"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (17)

Lau 1

13.09.2012, 15:00

la multi ani

Cris2711 1

13.09.2012, 18:07

La multi ani!

Rocsi 1

13.09.2012, 19:56

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire