Prajitura rasturnata cu ananas

de Mitinita in Prajituri, 27 Iul 2012 | 11201 vizualizari

 

Un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • Pentru baza:
  • 60 gr unt
  • 50 gr zahar
  • 6 rondele de ananas
  • Pentru prajitura:
  • 125 gr unt la temperatura camerei
  • 125 gr zahar
  • 2 oua
  • un zahar vanilat
  • 200 gr faina
  • 100 ml lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rasturnata cu ananas:

Se prepara mai intai baza. Se unge forma cu unt,apoi se presara zaharul si se adauga rondelele.

Se prepara aluatul.Se amesteca untul cu zaharul pana devine cremos,se adauga ouale,unul cate unul si apoi zaharul vanilat.

Alternativ se adauga laptele si faina,incepem si terminam cu faina.

Se adauga compozitia peste ananas si se coace la cuptor cam 40 de minute.

Se lasa sa se raceasca cam 15 min,inainte de a se rasturna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rasturnata cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

28.07.2012, 23:59

Eu sunt foarte nepriceputa la praji , dar e asa de usor de preparat ca m-as incumeta

lia maria 1

29.07.2012, 09:30

o felie servesc si eu

Poliana 1

29.07.2012, 15:01

Ce faina e, ce dor mi-a fost de prajituri, abia astept sa fac si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si ananas in vasul Zepter