Abia am descoperit-o, desi multi bucatarasi dragalasi au facut-o pana acum. Tot ce va mai spun este ca e delicios de buna!
Am mixat bine untul cu zaharul, am adaugat galbenusul de ou, cele doua linguri de cacao, esenta de rom si faina plus praful de copt. Am obtinut un aluat omogen, pe care l-am impartit in doua, formand cate o bila. Am pus aluatul la intarit in frigider si am trecut la prepararea cremei.
Am amestecat branza pufoasa cu crema de mascarpone, zaharul, ouale si esenta de rom.
Intr-o tava de cuptor cu dimensiunile 25/30 cm tapetata cu hartie de copt am ras (pe razatoarea mare) una din bilele de aluat. Pe deasupra am turnat crema de branza.
Deasupra am ras cea de a doua bila de aluat, avand grija sa distribui uniform aluatul, pe intreaga suprafata.
Tava am pus-o la cuptor pentru 45 minute, la 180 grade si gata treaba!
Prajitura se lasa la racit inainte de a fi taiata.