Prajitura spumoasa

de mena29 in Prajituri, 30 Oct 2010 | 9955 vizualizari

 

Am gasit reteta intr-o revista si mi-am zis sa o incerc,a meritat.

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 300g zahar pudra
  • 500g faina
  • 200g unt
  • 4 oua
  • 1 praf copt.

Pentru umplutura:

  • 6 mere
  • 400g branza de vaci
  • 150g zahar pudra
  • 100g gem de fructe
  • 1 esenta vanilie
  • fistic pentru decor.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura spumoasa:

Frecam untul cu zaharul,adaugam galbenusurile si un ou intreg si mixam compozitia.Punem faina in ploaie cu praful de copt si framantam bine.Un sfert din aluat il intindem intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 10 minute.Amestecam branza de vaci cu zaharul si cu esenta de vanilie,albusurile mixate si merele curatate si taiate cubulete.Scoatem aluatul din cuptor,intindem gemul si aluarul ramas,punem dearupra crema de branza si dam vasul la cuptor40-50 min.la 180 grade C,depinde de cuptor.Cand este gata presaram fistic maruntit.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura spumoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (34)

mena29 1

08.11.2010, 09:09

Asa e,foarte usoara e

RuxyRux 1

28.11.2010, 23:55

Ce spumoasa...la favo 5 ***** Mena

mena29 1

29.11.2010, 00:12

Ruxy,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]