Prajitura Stup de albine

de epurasha2bb in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 7628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt.pasta galbena:
  • 4 lg nuca de cocos,
  • 1plic zahar pudra,
  • 2 linguri de miere,
  • 1 picatura colorant alimentar galben,
  • 50 g unt/margarina;
  • -pt.decor albinute:
  • 2 tablete ciocolata neagra;
  • -pt.stup:
  • 1 punga batoane de napolitana cu capucino
  • 1 punga batoane de napolitana cu ciocolata,
  • 1 ceasca de cereale cu miere si alune Nestle,
  • 2 linguri miere,
  • 3 linguri de lapte
  • pt.floricele si frunzulite:
  • 2lg lapte praf,
  • 3 lg zahar pudra,
  • 1 lg miere
  • coloranti.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Stup de albine:

Facem un amestec de 4 lg nuca de cocos, 1plic zahar pudra, 2 linguri de miere, 1 picatura colorant alimentar galben si 50 g unt /margarian Rama.Apoi modelam mici gogoloaie ce vor fi albinutele.Topim la bain Marie 2 tablete de ciocolata neagra si apoi cu varful unei scobitori sau tepusa de frigarui trasam liniute pe corp si facem ochii si gurita.Le lasam la rece.Intre timp facem un alt amestec din batoane de napolitana cu capucino si altele cu ciocolata impreuna cu 2 linguri de miere, 3 linguri de lapte, fulgi de cereale cu miere si alune de la Nestle, totul se paseaza cu pasatorul apoi pasta obtinuta se amesteca usor fara pasator cu alti fulgi de cereale Nestle intregi.Formam un gogoloi conic ce va fi stupul.Apoi scoatem pasta galbena de zahar ramasa si facem rulouri lungi subtiri cu care vom inconjura stupul, lasand o usita in fata jos.Asezam albinutele in jurul stupului, fixand aripioare din fulgi e cereale pe spatele lor.Puteti face si mici floricele si frunzulite din 2lg lapte praf

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Stup de albine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort Iisus Hristos pe cruce