Prajitura turnata cu branza

de diana_k in Prajituri, 22 Aug 2010 | 8782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • compozitie pentru aluat :
  • 2oua,
  • 16linguri zahar ,
  • 12 linguri ulei,
  • 16 linguri lapte,
  • 16 linguri faina,
  • 1 zahar vanilat,
  • 1 praf de copt.
  • compozitia de branza:
  • 1kg branza dulce de vaci,
  • 4 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • 100g stafide, 
  • coaja rasa de la o lamiie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu branza:

Pentru aluat:

batem putin oaule cu zaharul folosind un tel para, adaugam uleiul si laptele si la urma punem faina, praful de copt si zaharul vanilat si omogenizam bine.

va rezulta un aluat care curge dar destul de gros, mai gros ca cel pentru clatite.

Pentru compozitia de branza:

branza se amesteca cu zaharul si ouale, punem si stafidele si coaja de lamaie.

Se unge tava si se tapeteaza cu faina, eu am folosit hartie de copt

Se toarna prima compozitie si deasupra punem compozitia de branza intinzand usor cu lingura.

Se coace cam 40-50 de minute la foc potrivit ( 150 grade ).


Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]