Prajitura Vulcanul

de mimmi in Prajituri, 5 Ian 2011 | 12110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri
  • 400 g zahar tos
  • 400 g nuca macinata
  • Ingrediente crema :
  • 8 galbenusuri
  • 400 g unt
  • 400 g zahar
  • 50 g cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Vulcanul:

Prepararea blatului :

8 albusuri se bat spuma si se adauga treptat zaharul, amestecand cu mixerul. Se adauga nuca peste spuma si se amesteca cu dosul lingurii de lemn. Se incalzeste cuptorul la 180 grade, si se coc 2 foi pe dosul tavii cca 10-15 min pe hartie de copt, impartind compozitia in 2 parti egale.

Pentru crema :

Toate ingredientele se pun la fiert pe baie de aburi.Si se amesteca pana se ingroase si se face ca si o glazura.

Se pune o foaie, se intinde jumatate din crema,peste se pune si a 2-a foaie si pe deaspura se pune restul de crema. Prajitura se da la frigider 1-2 ore pana se intareste crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Vulcanul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec in onduleuri