Sos de ciocolata:
Ciocolata se pune pe baie de aburi impreuna cu frisca si laptele pana se omogenizeaza!
Prajiturele:
Ouale se separa;albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se topeste,apoi se adauga untul partial topit si se omogenizeaza.Se adauga nuca maruntita si se omogenizeaza.Albusurile se amesteca in cealalta compozitie,cu o lingura.Compozitia se repartizeaza in 6 forme(de muffins,de savarine),unse cu unt si tapetate cu faina(eu am avut de silicon si nu este nevoie sa le ung)!
Intr-o tava se pune apa cat sa ajunga pana la jumatatea formelor.Tava se lasa la cuptorul preincalzit pana se rumenesc prajiturelele(aprox 35 minute,la foc mare(10 min) si 30 min la foc mediu).Se lasa la racit,apoi se serveste cu sos de ciocolata!