Prepelite nu prea am mancat pana sa se apuce socrul meu sa creasca.
De atunci consumam multe oua de prepelita la omleta, mancare si am inceput sa pregatesc si prepelite la cuptor.
Absolut delicioase!
Am spalat bine prepelitele,le-am condimentat cu sare, piper, cimbru si le-am pus intr-un vas.
Am taiat un morcov rondele si ceapa rondele mai mari. le-am pus peste prepelite, am adaugat 2 linguri de ulei si am amestecat bine.
Le-am lasat la frigider de seara pana a doua zi dimineata.
A doua zi am invelit prepelitele in cate doua bucatele de kaizer si le-am fixat cu scobitori.
Intr-un vas de yena am pus prepelitele cu amestecul de ceapa si morcov, am adaugat un pahar de apa, am pus capacul si am dat la cuptor pentru 30 minute.
Dupa cele 30 de minute,le-am intors usor, am adaugat un pahar de bere si am mai lasat la cuptor pentru inca 30 minute cu capacul deasupra.
Apoi am adaugat sosul de rosii, foile de dafin, usturoiul taiat si o jumatate pahar de apa.
Am lasat la cuptor in vasul de yena fara capac pentru aprox 30 minute pana se rumenesc bine prepelitele.
POFTA BUNA!
1
Cand le-am servit, eu am dat la o parte kaizerul dar il puteti consuma.