Profiterol

de Julie in Dulciuri, 19 Mai 2010 | 7938 vizualizari

 

Atunci cand am facut ecler , din acelasi aluat am mai facut si niste mici gogosele pe care le-am pastrat la frigider, cu gandul ca o sa fac profiterol. Am cumparat si inghetata asa ca nimic nu ma mai opreste ...

 

INGREDIENTE

  • gogosele de ecler
  • budinca de ciocolata
  • inghetata
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Profiterol:

Din aluat oparit  formam cu posul mici gramajoare rotunde pe care le coacem 15 minute la foc iute si inca 5 la foc normal.Le lasam apoi sa se raceasca si le putem pastram la frigider pentru cand avem nevoie.

Cu ajutorul unui pos ,umplem gogoselele cu budinca de ciocolata ,preparata conform instructiunilor de pe plic.

Montam profiterolul:

Asezam in cupe mai intai inghetata apoi 2-3 gogosele umplute, apoi inca putina inghetata si la sfarsit decoram cu frisca. In functie de ziua in care am pregatit profiterolul eu am mai folosit  capsuni si toping de visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Profiterol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (12)

Julie 1

20.05.2010, 09:57

Mmm! Tort de profiterol? Ma duc sa vad!

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 17:25

delicios

delia64 1

20.11.2013, 10:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni