Pui copt la Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Pui, 9 Noi 2014 | 13532 vizualizari

 

Fraged, gustos, aromat!

PS. Pozele nu sunt grozave ... un pitic aprope adormit :D a uitat de somn cand vazut puiul !

 

INGREDIENTE

  • un pui de ferma (1,5 kg)
  • 10 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 100 ml vin alb
  • o capatana cu usturoi
  • condimente dupa gust: sare, piper, chilli, rozmarin
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
  • optional pentru servit: sos de usturoi si garnitura de cartofi copti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui copt la Multicooker:

Se curata si se spala puiul, foarte bine, in apa rece.

Se cresteaza pe alocuri, se adauga usturoiul taiat in felii mici si se condimenteaza dupa gust.

Asezam puiul in vasul multicooker-ului, se stropeste cu ulei, se adauaga apa si vinul alb.

Presaram deasupra busuiocul maruntit.

Din MENU alegem functia BAKE, setam temperatura la 150 de grade, pentru un timp de 55 de minute. Daca este necesar, repetam operatiunea.

Se serveste cald, cu sos de usturoi si/sau cartofi copti.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui copt la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu piept de pui