Pui cu ardei capia

de nico15 in Pui, 6 Noi 2010 | 4616 vizualizari

 

Interesanta

 

INGREDIENTE

  • 1-2 bucati piept de pui
  • 2-3 ardei rosu capia
  • 1-2 cepe
  • chili,
  • sare, piper,
  • ulei
  • achiote
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ardei capia:


Se taie ceapa si ardeii rosii julien si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei. Pieptul de pui se spala, se taie julien si el si se prajeste in tigaie se sareaza, se adauga chili si un condiment special achiote.

Dupa ce este gata si pieptul de pui se adauga peste legume si se serveste ca in imaginile alaturate. Se serveste pe fund de lemn, deasupra fiind asezata o frunza de banan pe care se aseaza mancarea. Un preparat asemanator cu preparatele noaste mai putin condimentul special achiote.

Ca diferenta de mancarea noastra, ei servesc acest preparat cu urmatoarea garnitura : orez, piure de fasole neagra, porumb fiert, banana trasa la tigaie si acompaniat fiind de tommillo(sos de rosii, chilli, patrunjel, ceapa foarte iute, piper si turmenic) si tortilla de porumb.

Prietenii mei din Costa Rica, mananca combinat amestecand gustul dulce cu gustul normal al felului principal ceva nou pentru mine dar care nu m-a deranjat chiar mi-a placut gustul.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ardei capia" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Tocana de pui cu mamaliguta