Pui cu capere

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 4125 vizualizari

 

Recipe by Aliza.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 lingurita capere
  • 1 conserva mica de rosii
  • 1 dl vin alb
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • supa de legume
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu capere:

-Incingem uleiul de masline, apoi rumenim in el catelul de usturoi si il aruncam.
-Punem pulpele de pui in ulei si le rumenim.
-Adaugam vinul, supa si caperele. Acoperim si lasam 30 de minute pe foc mic.
-Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute, adaugam rosiile cubulete, oregano si condimentam.
-Le lasam impreuna inca 10 minute.
A iesit delicios! Am servit alaturi de cartofi prajiti cu ou si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Musakhan"-Pui "reincalzit" cu ceapa si "sumac"-reteta palestiniana