Pui cu cartofi si sos bechamel

de ralu_ca in Pui, 12 Ian 2014 | 28818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 10 cartofi
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • sos bechamel:
  • 100 g unt
  • 2 linguri faina
  • 600 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 200 g smantana
  • nucsoara
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi si sos bechamel:

Cartofii se curata de coaja si se taie felii pe lungime si rosia la fel. Piepul de pui se taie fasii inguste si il condimentam cu sare si piper si boia. Pregatim vas termoizolant pe care il ungem cu unt, asezam fasiile de pui, apoi cartofii asezati precum tigla, apoi rosiile. T

otul se condimenteaza cu sare si piper si pe deasupra se toarna sosul bechamel, astfel incat sa se acopere totul. Sosul bechamel se prepara astfel: Topim untul, adaugam faina si amestecam continuu, apoi laptele rece putin cate putin si amestecam pana se ingroasa. Se adauga cascavalul ras si smantana. Condimentam dupa bunul gust cu sare, piper si nucsoara. 

Dupa ce am acoperit vasul cu sosul se introduce la cuptor la foc mediu pana se rumeneste bine. Cald este o bunatate ! 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci de padure cu pui si sos de smantana