Pui cu cartofi si sos bechamel

de ralu_ca in Pui, 12 Ian 2014 | 29468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 10 cartofi
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • sos bechamel:
  • 100 g unt
  • 2 linguri faina
  • 600 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 200 g smantana
  • nucsoara
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi si sos bechamel:

Cartofii se curata de coaja si se taie felii pe lungime si rosia la fel. Piepul de pui se taie fasii inguste si il condimentam cu sare si piper si boia. Pregatim vas termoizolant pe care il ungem cu unt, asezam fasiile de pui, apoi cartofii asezati precum tigla, apoi rosiile. T

otul se condimenteaza cu sare si piper si pe deasupra se toarna sosul bechamel, astfel incat sa se acopere totul. Sosul bechamel se prepara astfel: Topim untul, adaugam faina si amestecam continuu, apoi laptele rece putin cate putin si amestecam pana se ingroasa. Se adauga cascavalul ras si smantana. Condimentam dupa bunul gust cu sare, piper si nucsoara. 

Dupa ce am acoperit vasul cu sosul se introduce la cuptor la foc mediu pana se rumeneste bine. Cald este o bunatate ! 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut